Glædelig jul og godt nyt aktie-år

Året bevæger sig mod sin slutning og julefreden har forhåbentligt sænket sig over jer alle. I den forbindelse vil jeg ønske jer alle en glædelig jul og ikke mindst et godt nyt aktie-år.

Jeg ser frem til et nyt og spændende år, både i forhold til aktiemarkedet, men også at kunne hjælpe brugerne herinde. Derfor vil jeg sætte en lille efterspørgsel i gang: Hvis I, som brugere, har forslag til forbedringer eller funktioner/features i rengearket, så vil jeg meget gerne høre dem. Jeg forsøger løbende at forbedre regnearket for at gøre livet lettere for jer (og mig selv, som bruger af regnearket).

Ét specielt punkt ville være at gøre indtastningen af handler lettere, via eksport af alle ens handler fra ens mægler og derefter sortering af disse; eller en anden form for automatisk overførsel. Problemet hertil er dog, at sådanne funktioner vil kræve VBA-kodning eller Makroer. Brugen af disse vil dog medføre at regnearket vil have forbindelse til internettet (gennem ens egen computer, vel at mærke), men dette vil også medføre nogle sikkerhedsrisici. Dette er ligeledes årsagen til at jeg har afholdt mig fra brugen heraf.